Home Over An Berben Tarieven Routebeschrijving Privacybeleid   covid-19 klachtenprocedure
Chiropractie Leidscherijn
Home Over An Berben Tarieven Routebeschrijving Privacybeleid   covid-19 klachtenprocedure

Specialist in het behandelen van rug-, schouder-, nek-, en hoofdpijn klachten.


Chiropractie Leidsche Rijn Chiropractie Leidsche Rijn Registration Chiropractie Leidsche Rijn NCA


Over An Berben
An Berben is opgegroeid in Antwerpen, België, en is na de middelbare school geneeskunde gaan studeren aan de KU Leuven.

Echter bij patiënten met spier- en gewrichtsklachten merkte ze algauw dat de traditionele geneeskunde soms tekort schoot.

In haar zoektocht naar een meer holistische benadering en een effectievere oplossing voor gewrichtsklachten, besloot An om Chiropractie te gaan studeren aan het New York Chiropractic College (NYCC).

Eenmaal terug in België heeft ze haar specialisatie tot huisarts geneeskunde nog afgerond en heeft ze een eigen Chiropractie praktijk opgericht in Edegem, Antwerpen.


Echter, toen nam haar persoonlijk leven een onverwachte wending en werd ze verliefd op een Nederlander.

In haar begin jaren in Nederland heeft ze in Voorthuizen en Veenendaal gewerkt, maar na een tijdje kriebelde het weer om een eigen praktijk op te zetten.

Sinds 2014 mag An Berben zich de trotse eigenaar noemen van Chiropractie Leidsche Rijn, waar ze elke dag weer met plezier haar kennis deelt met patiënten, jong en oud.

 

Naast haar toewijding aan de gezondheidszorg geniet An van tijd doorbrengen met haar gezin, een goed boek, experimenteert ze graag in de keuken en maakt ze haar hoofd leeg tijdens wandelingen in de natuur.